Tough, Soulful & Sexy. My Kind of Blues..!" Citat Buddy Guy.
Også Blueskartellets kind of blues, så værsgo..!
The Queen Of Texas Blues.

Født i Lubbock, Texas og en af de vigtigste brikker på den frodige blues scene i Austin, Texas i midt 80’erne, hvor hun sammen med bla. The Fabulous Thunderbirds og Stevie Ray Vaughan præsenterede verden for en helt ny generation af enestående bluestalenter. Austin var dér alle blues entusiasters ører var rettet imod og Angela blev hele seks gange kåret som bedste sanger.

I den berømte Austins Home Of The Blues; ”Antones” stod hun ikke alene på scenen med forbilleder som; Muddy Waters, Otish Rush, Albert King, Albert Collins, og Buddy Guy, men var også at finde bag baren, som lydmand bag mixerpulten og siden som producer i pladestudie. Angela startede oprindeligt med at spille mundharpe og bas, men fandt så sit endelige musikalske kald, som sanger.

Et sandt multitalent, blueshistoriker og ganske enkelt en af verdens allerbedste hvide bluessangerinder. Som hendes berømte kollega; Bonnie Raitt så rammende udtrykker det; "Angela is one of the classiest and most soulful blues singers I know. Great songs, sung and played with deep soul, funk and authenticity. This is the real deal."

Angela Strehli er i dag bosat omkring San Fransisco, har udgivet 5 cd´er i eget navn, men medvirket på endnu flere. Uden egentlig at vide det, vil der sikkert være mange der har hørt hende på Stevie Ray Vaughans ”Live At Carnegie Hall”, hvor hun leverer en formidabel udgave af Albert King klassikeren; C.O.D. - en forkortelse for ”Cash On Delivery” - og det er præcis hvad man får når man oplever Angel Strehli levere sin ”Tough, Soulful & Sexy Blues LIVE…!
 

 

Tilbage